Om os

Anita og Birgitte

C.V.

2008   uddannet cand.mag i kommunikation

2008   arbejdet i HR og rekruttering

2015   uddannet slyngevejleder SlyngeSkolen

2017   certificeret slyngevejleder Slingababy

2018   efteruddannet Je Porte Mon Bebe

2019   uddannet DOULA mama

2020   uddannet ammevejelder

Bær kærligt

"Min passion er at støtte kvinder i deres ønsker og drømme for graviditet og moderskab"

Min egen vej ind i moderskabet har ikke altid været en dans på roser. Efter en lang og kompliceret fødsel ved første barn, startede han med ikke at tage nok på. Han begyndte at græde meget, han havde ondt i tarmene og var låst i nakken. Så blev vi indlagt på hospitalet med RS virus. Og sidst men ikke mindst, så sov han 20 minutter ad gangen – både dag og nat. Jeg havde forestillet mig en helt anden barsel barsel, ikke sådan en zombie-agtig-altid-træt-aldrig-i-overskud periode. Men slyngerne blev min redning!

Da jeg har mærket på egen krop, hvor opslidende en svær start på moderskabet kan være, så står det mit hjerte nært at hjælpe nybagte familier – gør en forskel ved at tilbyde værktøjer, der kan hjælp i en svær tid. Så siden 2012 har jeg brændt for babybæring. Det blev min mission at sprede budskabet og faglig viden omkring tryg og sikker brug af bæreredskaber. Derfor har jeg taget ikke mindre end 3 forskellige slyngevejleder uddannelser for at topkvalificerer min viden, jeg har afholdt 1-1 og slyngeworkshops siden 2014.

Bag mig har jeg en uddannelse i kommunikation og arbejdserfaring inden for HR og rekruttering. I mit virke som slyngevejleder bruger jeg i høj grad disse færdigheder til at møde og forstå mennesker. Og så det her med at formidle viden, så deltagerne de rykker sig, det er min passion, så at starte BæreAkademiet og uddanne fremtidens slyngevejledere, det giver mulighed for at gøre en forskel for endnu flere!

 

Anita Andersen

Min Familievejleder

"Min passion er trivsel for den enkelte familie"

I mere end 10 år har jeg arbejdet med at hjælp og støtte familier. Det er dermed let for mig at sige, at trivsel for den enkelte familie er og bliver min helt store passion. Siden jeg selv blev mor for første gang i 2017 har vikler- og bære redskaber været en essentiel del af mit liv – og er gradvist blevet en stor del af mit faglige virke. Jeg startede som autodidakt, for efterfølgende at få min certificering fra Slingababy. Sidenhen har jeg efteruddannet og specialiseret mig hos School Of Babywearing, GroovaRoo – og tilføjet titler som ammevejleder og instruktør i bæredans til mit CV.

Jeg har altid brændt for at formidle viden og facilitere undervisning. For mig er det et værktøj hvorpå jeg kan bringe alt det bedste og den nyeste viden videre ud i verden. Jeg har stået for planlægning og udførelse af undervisningsforløb, workshops og træning i knap 15 år, og jeg sætter en ære i at sikre, at mine forløb tager udgangspunkt i den enkelte elev ved blandt andet at tage højde for forskellige læringsstile, metoder og værktøjer.

At søsætte Bæreakademiet, og herigennem at uddanne og kvalificere danske slyngevejledere til at hjælpe familier trygt i gang med deres bæreredskaber er for mig, den helt perfekte kombination af to ting som jeg brænder for!

Birgitte Bjerre Poulsen

C.V.

2015   uddannet socialrådgiver

2017   udannet cand.soc

2018   udannet familieterapeut

2018   certificeret slyngevejleder Slingababy

2018   efteruddannet GroovaRoo

2019   efteruddannet School Of Babywearing

2019   uddannet ammevejelder